En ganska ironisk lista

Saker som tjockisaffärer/plusavdelningsansvariga tror att tjockisar gillar, som jag inte gillar:
- Pingvinärmar.
Du vet, när ärmsömmen går mitt på ärmen istället för runt armen vid axeln. På något mystiskt sätt anser vissa att det skulle vara smickrande när det hänger en massa tyg i armhålorna. Jag tycker det mosar hela figuren och gör armarna tre gånger så stora.
- Fyrkantiga, gigantiska tält till toppar och tunikor..
Man kan göra en avdelning med kläder för tjockisar, men man kan tydligen inte göra kläder som beaktar vad som smickrar en kurvig kropp. Istället för att göra topparna både bredare, större men samtidigt en aning insvängda så väljer man att bara köra fullt ut på alla ledder. Vilket ofta resulterar i knälånga tält.
-..med snåla ringningar.
Det är tydligen ok att vara smal och visa upp sina bröst, men är man tjock så är det fanimej polotröja som gäller. Eller en lätt v-ringning som slutar vid nyckelbenen. Jag tycker det är waste of "talent", så att säga.
- Glitter
Är man tjock så kan man ju inte få allt. Man kan ju t ex inte göra fina formsydda klänningar, prickiga kjolar med hög midja eller blusar med extra ärm och bystvidd. Det vet ju alla. MEN, man kan få en gigantisk t-shirt i vad som ser ut att vara unisexmodell med, hör och avundas, en glittrig leopard på! Vad mer kan man önska sig när man är 19 år, än att få se ut som sin farmor? Tänkte väl det.
- Kjolar/klänningar som slutar någonstans på vaden
Mer än så får man tydligen inte visa upp av sina snygga, kurviga spiror. Det är helt enkelt inte anständigt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0