Bloody motherfucking asshole

På grund av en bortrest lärare så blir jag inte klar med skolan den här våren heller. Jag skriver det här så att de som läser inte behöver fråga mig om detta. Hur det gick till eller vad som ska hända nu. Jag ska lösa det till hösten, och förmodligen söka till universitetet till våren istället. Nu vill jag inte nämna eller prata om det här igen förrän hösten kommer och jag ska visa de jävlarna. Tack.

Kommentarer
Postat av: Ylva

Ibland, bara ibland, önskar jag att jag hade lite, bara lite, skola kvar till hösten. Men när alla universitetets härliga kurser väntar är det klart segt.Det med segling måste vara en sånn typisk frikyrkogrej, det är det och vintersporter - något jag också är totalt skitskraj för! Kul att man inte är ensam i båten, mja eller något :))

2009-08-18 @ 19:00:30
URL: http://www.metrobloggen.se/15minutes
Postat av: Hjärter dam

Anna. Jag saknar dig. Jag är förbannad på dig. Skitarg. (Det är så jävla svårt att vara arg på dig). Jag är besviken på dig. Jag är ledsen på dig. (Det gör ont) Och jag älskar dig. Även om det känns som evigheter sen våra promenader och samtal var vardag. När du alltid fanns där. Jag vet inte riktigt var du är nu, i en annan dimension, en annan värld och på ett sätt en annan Anna. Men jag kommer alltid älska dig. Du är en av mina närmsta vänner. Jag vet att du vet. Att du vet vad som är fel.(Du är så omtalad anna. Varje gång jag träffar tjejerna så pratar vi om dig. Att vi saknar dig. Att vi tycker om dig. Att vi är oroliga när du är så frånvarande.)Med all kärlek. Din vän Tilda, hjärter dam.Jag vet att du vet...

2009-08-22 @ 21:45:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0